Reise

OLD TOWN DUBROVNIK

 

Her kommer siste rest med bilder fra ferien vår. Husker jeg tok meg selv i å tenke at "ugh, er det kanskje litt for varmt her??" men herregud når jeg ser ut vinduet nå er det bokstavelig talt høst ute. Savner å ligge ved sjøen hver morgen; temperaturen i vannet var helt perfekt for nedkjøling, men likevel varmere enn det er i luften i Norge. Så deilig å hoppe uti det sinnsykt klare vannet når det faktisk ble for varmt. Åh, Kroatia altså. Men ja, old town! Også kjent som King's Landing for de som ser på Game of Thrones. Så vakkert ♡

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

   SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCSONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

29.07.2016 kl.22:54 i Reise

LOKRUM ISLAND

 

En dag tok vi en båt fra gamlebyen til øyen Lokrum. En øy med masse historie, botanisk hage, ville dyr, saltsjø, kloster, og tidligere Game of Thrones-location.
 


                                               Her var det overraskende deilig å bade, tenkte vannet ville være ganske lunkent

Ingen mennesker bor på øyen, det gjør derimot en stor gjeng ville påfugler! Smeltet av denne søte kyllingen som hoppet etter mammaen sin overalt
 

 ^ akkurat her gikk Daenerys i sesong 2 av GoT


 

♡ 

22.07.2016 kl.15:09 i Reise

DUBROVNIK

 

I juni dro jeg og Fredrik _endelig_ på en ordentlig ferie sammen. Valget falt på Dubrovnik i Kroatia, ganske så tilfeldig. Ingen av oss hadde vært i landet før, men syns det virket fint. Vel, fint er en underdrivelse. Helt nydelig var det, ingen tvil om at jeg vil tilbake og se mer av Kroatia. Andre faktorer som gjorde ferien fab: upåklagelig vær hver dag, perfekt badetemperatur, jetski (sykt gøy og sykt skummelt), at hotellrommet så akkurat ut som på nettsiden, å se King's Landing på ekte, mat, vin og mat. Og godt selskap.

 


                                                                                                 Krystallklart vann overalt

Frokost på rommet <3
 
                                                                                  Altså, ingenting å si på utsikten fra balkongen 

Flere bilder følger! Skal prøve å blåse liv i denne bloggen igjen :))

21.07.2016 kl.23:02 i Reise

MANCHESTER

 

Et par snaps fra forrige helg - jeg ble med F til Manchester for å oppleve favorittlaget hans mot Liverpool, og til tross for at jeg er under middels interessert i fotball var det en vanvittig kul opplevelse for meg også. Umulig å ikke bli revet med blant 75 000 blodfans. Ellers fikk vi tid til sightseeing, shopping og deilig mat, alt som hører med på en liten weekend-tur. Sjukt kos med andre ord.

 

Hei! Nå var det på tide med en liten oppdatering. August og september har gått med til jobbing, studering og sosialisering. Er fortsatt litt i sjokk over at jeg fikk meg jobb så fort, når jeg bodde i Bergen søkte jeg vel i 2 år før jeg endelig fikk en liten deltidsjobb. Denne gangen rakk jeg knapt sendte inn et par søknader før jeg ble kalt inn til to intervjuer, og vips var jeg ansatt. Stavanger, altså <3 Fadderuken introduserte meg for en gjeng utrolig kjekke mennesker jeg i dette semesteret studerer religion med, som er en veldig spennende studieretning. Vi snakker religionsvitenskap, jødedom, islam og kristendom, selvfølgelig akkompagnert med masse historie. Jeg er på ingen måte religiøs selv, men det er derimot en vanvittig stor del av verdensbefolkningen - derfor finner jeg det interessant å lære om hvordan og hvorfor, likheter og forskjeller. Jeg har ingen direkte plan for hva denne delen av utdanningen min skal brukes til; jeg trengte bare noe å bruke mine frie studiepoeng til. Jeg tror uansett det vil bli nyttig lærdom for min egen del, og syns det er så fint at jeg kan studere noe som er helt urelatert til det jeg egentlig skal "bli", uten å "kaste bort" studietid. Fornøyd!

 

19.09.2015 kl.14:35 i Reise

CORFU, GREECE

 

Jeg er så utrolig reisesyk for tiden! Har ikke vært utenfor Norge på over et år, og kjenner det er altfor lenge. Har heldigvis en liten tur coming up, det gleder jeg meg veldig til. I mellomtiden mimrer jeg tilbake til tidligere reiser - her fra Hellas for to år siden, da jeg og Dyveke feiret at vi var ferdig med videregående for alltid. Superdeilig følelse og superdeilig ferie.

 
 

24.08.2015 kl.23:14 i Reise
hits