juli 2015

SOLA

Denne uken fikk jeg familiebesøk i Stavanger, og da dro vi til vår favorittstrand i hele Norge, Sola strand. I tråd med resten av denne sommeren var ikke været fantastisk, men det var så deilig å kjenne sand under føttene igjen. 

 

  • 31.07.2015 kl.17:19 i Blogg

DETAILS

Litt detaljer fra stuen vår. Er ganske fornøyd, selv om det er langt fra ferdig. Vi har blant annet to store, hvite vegger som skriker etter å bli dekorerte. Jeg vil helst bli ferdig med alt asap, men det kreves visst både tid og penger for å fylle opp en tom leilighet... det er litt kjekt å ha det som et pågående prosjekt da, og et hjem blir vel ikke ferdigbygget på en dag. Vi trives veldig godt uansett :))

 

GLADMATEN

I dag dro vi på matfestivalen Gladmaten her i Stavanger. Fikk Fredrik til å smake sushi for første gang (og han likte det, til tross for at han var tidenes skeptiker!), og vi stod i kø for en digg belgisk vaffel. Deilig lørdag.

 

  • 25.07.2015 kl.20:21 i Blogg

TILBAKE

 

De siste månedene har jeg kjent litt på et savn etter å ta ordentlige bilder, og ha et sted å dele dem. Det er over 2 år siden jeg blogget sist (her), så jeg føler jeg har glemt hvordan det gjøres - men jeg gleder meg til å gi det en sjanse igjen. 


 

Mye har skjedd de siste årene; jeg sa farvel til videregående, flyttet i kollektiv og kom meg gjennom 2/3 av en bachelorgrad i engelsk, som jeg nå har flyttet til Stavanger for å fullføre (helt ærlig var hovedgrunnen at langdistanseforhold er noe dritt, men det er veldig praktisk at jeg kan fortsette utdanningen i samme slengen). En annen grunn til at jeg valgte å flytte, var rett og slett for å utfordre meg selv litt. Å flytte fra Bergen til Stavanger er ikke like drastisk som å flytte ut av Norge, men å være fem timer borte fra det livet jeg er vant til er definitivt annerledes. I Bergen var radiusen til venner og familie pitteliten i forhold, jeg kjente byen inn og ut og jeg hadde fast jobb. Her kjenner jeg ingen andre enn kjæresten, er uten jobb og er bare trygg på en brøkdel av Stavanger so far. Men jeg søker jobber, utforsker min nye by litt og litt og er spent på hvordan studietilværelsen vil bli. 

 I Bergen bodde jeg midt i sentrum, noe som var fantastisk med tanke på den korte avstanden til alt - det tok meg bokstavelig talt tre minutter å gå til både skole og jobb, og alt av by-muligheter lå rett utenfor døren. Skog og mark var det litt verre med; jeg kunne selvsagt ta turen opp Fløien i blant, eller dra til andre turområder som jo finnes i kommunen, men det var et savn med natur i umiddelbar nærhet. Det har jeg nå! Og ikke går det på bekostning av å bo sentralt heller. Love it. Love Stavanger.

 Åh, jeg tror dette blir bra, altså.

                                  (Ps.: Bloglovin-knappen tilhører egentlig min gamle blogg, men jeg jobber med å flytte de gamle følgerne hit.)

 

 

  • 24.07.2015 kl.14:17 i Blogg
hits