Blogg

CITY LIGHTS

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

13.12.2016 kl.23:41 i Blogg

AUTUMN PALETTE

 

En liten recap fra høsten, mens jeg forgjeves venter på at Stavanger skal steppe opp vinter-gamet sitt. Nå er alt bare grått, vått og for mildt for snø.

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

08.12.2016 kl.22:09 i Blogg

141015

 

♡ elsker høst ♡ 

 











14.10.2015 kl.22:40 i Blogg

KRØLL PÅ DESIGNET

 

Ble gjort oppmerksom på at det ikke gikk an å se innleggene på bloggen, noe som var sykt rart med tanke på at jeg ikke hadde endret på designet. Derfor skjønte jeg heller ikke hva jeg måtte gjøre for å fikse det, men nå tror jeg endelig jeg har fått det til. Merker det er mange år siden jeg har hatt noe med webdesign å gjøre, haha... 

 

(Fra den dagen jeg fant ut at kjæresten faktisk duger som fotograf :p)

03.08.2015 kl.20:39 i Blogg

SOLA

















Denne uken fikk jeg familiebesøk i Stavanger, og da dro vi til vår favorittstrand i hele Norge, Sola strand. I tråd med resten av denne sommeren var ikke været fantastisk, men det var så deilig å kjenne sand under føttene igjen. 

 

31.07.2015 kl.17:19 i Blogg

GLADMATEN

















I dag dro vi på matfestivalen Gladmaten her i Stavanger. Fikk Fredrik til å smake sushi for første gang (og han likte det, til tross for at han var tidenes skeptiker!), og vi stod i kø for en digg belgisk vaffel. Deilig lørdag.

 

25.07.2015 kl.20:21 i Blogg

TILBAKE

 

De siste månedene har jeg kjent litt på et savn etter å ta ordentlige bilder, og ha et sted å dele dem. Det er over 2 år siden jeg blogget sist (her), så jeg føler jeg har glemt hvordan det gjøres - men jeg gleder meg til å gi det en sjanse igjen. 


 

Mye har skjedd de siste årene; jeg sa farvel til videregående, flyttet i kollektiv og kom meg gjennom 2/3 av en bachelorgrad i engelsk, som jeg nå har flyttet til Stavanger for å fullføre (helt ærlig var hovedgrunnen at langdistanseforhold er noe dritt, men det er veldig praktisk at jeg kan fortsette utdanningen i samme slengen). En annen grunn til at jeg valgte å flytte, var rett og slett for å utfordre meg selv litt. Å flytte fra Bergen til Stavanger er ikke like drastisk som å flytte ut av Norge, men å være fem timer borte fra det livet jeg er vant til er definitivt annerledes. I Bergen var radiusen til venner og familie pitteliten i forhold, jeg kjente byen inn og ut og jeg hadde fast jobb. Her kjenner jeg ingen andre enn kjæresten, er uten jobb og er bare trygg på en brøkdel av Stavanger so far. Men jeg søker jobber, utforsker min nye by litt og litt og er spent på hvordan studietilværelsen vil bli. 

 



I Bergen bodde jeg midt i sentrum, noe som var fantastisk med tanke på den korte avstanden til alt - det tok meg bokstavelig talt tre minutter å gå til både skole og jobb, og alt av by-muligheter lå rett utenfor døren. Skog og mark var det litt verre med; jeg kunne selvsagt ta turen opp Fløien i blant, eller dra til andre turområder som jo finnes i kommunen, men det var et savn med natur i umiddelbar nærhet. Det har jeg nå! Og ikke går det på bekostning av å bo sentralt heller. Love it. Love Stavanger.

 



Åh, jeg tror dette blir bra, altså.

                                  (Ps.: Bloglovin-knappen tilhører egentlig min gamle blogg, men jeg jobber med å flytte de gamle følgerne hit.)

 

 

24.07.2015 kl.14:17 i Blogg
hits