TILBAKE

24.07.2015 kl.14:17

 

De siste månedene har jeg kjent litt på et savn etter å ta ordentlige bilder, og ha et sted å dele dem. Det er over 2 år siden jeg blogget sist (her), så jeg føler jeg har glemt hvordan det gjøres - men jeg gleder meg til å gi det en sjanse igjen. 


 

Mye har skjedd de siste årene; jeg sa farvel til videregående, flyttet i kollektiv og kom meg gjennom 2/3 av en bachelorgrad i engelsk, som jeg nå har flyttet til Stavanger for å fullføre (helt ærlig var hovedgrunnen at langdistanseforhold er noe dritt, men det er veldig praktisk at jeg kan fortsette utdanningen i samme slengen). En annen grunn til at jeg valgte å flytte, var rett og slett for å utfordre meg selv litt. Å flytte fra Bergen til Stavanger er ikke like drastisk som å flytte ut av Norge, men å være fem timer borte fra det livet jeg er vant til er definitivt annerledes. I Bergen var radiusen til venner og familie pitteliten i forhold, jeg kjente byen inn og ut og jeg hadde fast jobb. Her kjenner jeg ingen andre enn kjæresten, er uten jobb og er bare trygg på en brøkdel av Stavanger so far. Men jeg søker jobber, utforsker min nye by litt og litt og er spent på hvordan studietilværelsen vil bli. 

 I Bergen bodde jeg midt i sentrum, noe som var fantastisk med tanke på den korte avstanden til alt - det tok meg bokstavelig talt tre minutter å gå til både skole og jobb, og alt av by-muligheter lå rett utenfor døren. Skog og mark var det litt verre med; jeg kunne selvsagt ta turen opp Fløien i blant, eller dra til andre turområder som jo finnes i kommunen, men det var et savn med natur i umiddelbar nærhet. Det har jeg nå! Og ikke går det på bekostning av å bo sentralt heller. Love it. Love Stavanger.

 Åh, jeg tror dette blir bra, altså.

                                  (Ps.: Bloglovin-knappen tilhører egentlig min gamle blogg, men jeg jobber med å flytte de gamle følgerne hit.)

 

 

8 kommentarer

Anette

24.07.2015 kl.15:13

masse lykke til med bloggen:)

Ha en riktig fin dag <3

Denise Straume Hansen McIvor

24.07.2015 kl.15:43

ser fram til å besøke deg nå!

siri og astrid

24.07.2015 kl.16:08

HOLA CAPOLA me savne deg i dragesmauet!! hade

ps fin blogg

Martha

24.07.2015 kl.19:39

Å flytte til en ny by er så spennende! Det blir nok bra.

Renate

25.07.2015 kl.12:20

Ååå, velkommen tilbake i bloggverden! Liker den nye bloggen veldigveldig godt. Og lykke til i Stavanger! Du vil nok helt sikkert trives. Jeg begynner forresten mitt andre år i Bergen, og det er litt rart. Er jo fra (sør)østlandet, så å bo åtte-ti timer med buss og tog hjemmefra er litt skummelt. Men det finnes jo fly, heldigvis. Finfin by!

Michelle SH

25.08.2015 kl.11:08

siri og astrid: TAKK savner dere også ;(

Michelle SH

25.08.2015 kl.11:08

Denise Straume Hansen McIvor: <3

Michelle SH

25.08.2015 kl.11:09

Renate: Tusen takk, Renate! Ja, Bergen er ganske bra altså :)

Skriv en ny kommentar

hits